Forum Depression och ångest


Chatkompis

Skulle behöva ngn att prata med...om livet, känslor o tankar och allt möjligt som händer o sker...Har andra att prata med, men kanske lättare att prata med ngn som e i liknande sits ibland och som man ändå inte känner såväl... Intresserad...?

Menar du ND chatten eller vad? Jag är uppe bra länge och kan kommunicera. Säg vart du vill ha kontakten så kan du berätta sen vad jag kan hjälpa dig med?


Ja, gå till ND chatten ikväll så kanske d kan bli MSN framöver eller så...inget du behöver hjälpa mig me så...vill bara ha ngn att prata med, ensamt ibland...


Är inne på chatten dock inte fått ett svar av dig än,men med respekt för att du kanske mår lite dåligt så låter jag chatten vara igång samt att jag lämnar min email här tillsvidare. Så kan du kontakta mig fram tills jag går och lägger mig vilket blir kring 03 tiden. :)


Känner lite samma sak som du, skulle vara skönt att få ur sig en del, och prata med någon som man ändå inte känner så väl.


här är min msn om du behöver prata, jag är sjukskriven från skolan så är onlina för de mesta!elin_0223@hotmail.com


Hej, Jag ser helst att ni inte postar era e-postadresser i Netdoktors offentliga forum. Tänk på att forumen kan läsas av vem som helst. Netdoktor kan inte ansvara för hur era e-postadresser kan komma att användas. Jag kommer inte att ta bort dessa inlägg, då de inte bryter mot våra regler. Men det är en rekommendation att hellre skicka e-postadresser som privatmeddelande. I all välmening, Björn Norestig Redaktionen Netdoktor

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons