Forum Depression & ångest


Borderlinge ?

E de ngn mer än jag som har det.. ?

du menar säkert borderline? ja jag har det, numera heter det emotionell personlightesstörning,,, jag fick diagnosen för ett par år sen, men har nog lidit av det sen barnsben,,


Jag tycker man borde inrätta en egen enhet för unga kvinnor med emotionell personlighetsstörning, där man har personal även nattetid och har en holistisk syn på både sjukdomen och kvinnan/patienten. När jag var yngre hade jag en tanke att utbilda mig och sedan starta en sådan enhet.


TC: Ah ja men Borderline :P OK man får inte fastställa den förren man e 18 o ja e 22snart. Jo har nog med haft det ett tag. Vet inte riktigt när ja va liten med de började kanske med när ja gick i skolan, sen utvecklades den. Men hur vågar man ingå i en relation med Borderline..? ja vågar ju inte ens..:( Hampus: Ja skulle vilja bo hemma inte på ett hem :S Om de va så du menade.


Har Emotionell instabil personlighetsstörning, eller som en del läkare väljer att kalla Borderline personlighetsstörning Vad gäller relationer, har jag inget bra råd, då jag inte fungerar i någon realtion, men det är individuellt, som med allt här i livet.


Finns det medicin mot borderline+ jag prövade Lamotrigin men mådde illa av den..........är det någon här som har positiv effekt av den??


har både borderline och bipolär sjukdom mej har det väl inte direkt påverkat med relationer har många bra o har varit gift i 13 år tror att jag fick diagnosen borderline när jag var runt 20 men det går att bli av med det genom dbt eller kbt har jag hört så det är ingen livslång diagnos


OKej, ja lider extremt av det.. men ja har så mkt problem så ja vet inte vart ja ska börja ngnstanns

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons