Forum Depression och ångest


Boktops

Hej på er, verkar vara flera som läser böcker här. Kan bi inte ha en trpd om bra/dåliga böcker? Boktips alltså (o tvärtom) INGA TECENSSIONER, man vill ju inteveta så mycket näf man brjar själv. En helt annat historia av Håkan Nesser och Den jag aldrig var, är mina tips den här gången. /sofia

Ber om ursäkt göt stavfelen...................


Zen och konsten att sköta en motorcykel av Pirzig är mitt tips. Otroligt bra bok. Många år sen jag läste den senast men ändå. "Midnattsbarnen" av Salman Rushdie är en annan favorit. Gillar man klassiska Stockholmsmiljöer ska man läsa Stieg Trenters böcker om Harry Friberg som löser brott... Herregud, så här skulle jag kunna hålla på länge, älskar böcker!


Böcker=kärlek! Mma Ramotswe kan lära dig mycket om kosnten att vara lugn och följsam utan att vara udnergiven...läs böckerna om Damernas detektivbyrå! Illusionisten av Robert Fowles är en gammal god klassiker...Fowles skrev även "Den franske löjtnantens kvinna". "Hur man botar den som dödats av blixten" är en litet galen amerikansk bok om indiansk shamanism och relationer. Mor-och dotterrelationer skildras skitbra i "Ya-ya flikcornas gudomliga hemligehter", mammans psyke har vansinnigt hög igenkänningsfaktor om du har varit deprimerad och ensam med ansvar för barn, hus, etc etc. Låt er inte skrämmas av om ni ev sett hollywood-produktionen... Till slut "Garp och han värld" av John Irving, som visar hur oerhört mångfacetterat livet är....kärlek...filmen e oxå kanon! ÅÅÅH nu vill jag hem o läsa!!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons