Forum Depression och ångest


Boktips

Jag är så förvirrad, har stampat på samma ställe sedan augusti förra året. Är det någon här som kan rekommendera någon bra bok för hur man blir fri från depressioner? Hur man finner livsglädjen igen? Behöver konkreta råd känner jag för att ta mig levande ur det här.

Den här har jag hört goda ord om från andra som har fastnat i deppigheten. 39 spänn är överkomligt. Fraktfritt också om man har råd att vänta någon dag extra. http://www.adlibris.se/product.aspx?isbn=9177155025


Inte om depression, eller till den som är deprimerad. Men när man kommit en bit upp kan jag rekommendera "Att växa som vuxen" av Anders Engquist.


Här kommer några tips: Någonstans finns glädjen av Ben Furman och Jussi Valtonen. Konkreta tips och egna läsar berättelser En annan som är bra men dock en tjock bok är Hantera din depression av Paul Gilbert Lycka till!


Kan rekommendera boken "Ut ur Depression och nedstämdhet med kognitiv beteendeterapi" Ett effektivt självhjälpsprogram skriven av Gerhard Andersson Jan Bergström Fredrik Holländare Jan Lenndin Kristofer Vernmark www.vivaforlag.se

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons