Forum Depression och ångest


Boendetillägg

Jaha, det är inkomstrelaterat... men det fanns inget fält för hyresnivå i formuläret man använder om man ska ansöka. Så hyran är inte relevant? Konstiga saker de hittar på vår regering.... suck. Nåja, det är ju bra för dem med låga inkomster ändå. Enligt handläggaren jag talade med ligger min inkomst antagligen för högt för att JAG ska få nåt boendetillägg, men hon skickar blanketten ändå så jag kan ansöka.... känns ju lite meningslöst efter den info jag fick. Alla berörda ska ha fått blankett automatiskt sa hon till mig, men jag uppfyller kriterierna med att ha fått sjukersättning tidigare iallafall, men inkomsten är för hög som sagt (oavsett hyra), suck.

Jobbigt att höra att man har för hög inkomst när man knappt har så man klarar sig. Bostadsbidrag har du också för hög lön för?


Hittade den här sidan. Har ännu inte hittat någon som passar mig, men det var mycket att kika igenom så du eller någon annan kanske hittar någon :)


Bostadsbidrag får jag inte heller tyvärr... barnfamiljer o unga utan barn får det. Länken du skrev funkade inte, men går kanske söka på sidan du länkade till. fonder om jag fattade rätt... men ska iväg till jobbet här nu. Tack ändå!


Fonder hoppas det funkar nu


Äh! http://www.helhetsdoktorn.nu/fond.htm. NU så.


har just pratat med fk, o blanketten e på väg hem till mig, inga hyror eller annat behövdes skickas med,, sa att jag e usel på blanketter, så hon gick igenom hela med mig per tel, skönt o slippa massa papper som ska med,, sen om jag får ngt eller inte återstår att se,,

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons