Forum Depression & ångest


Blinddate

Detta är ju egentligen inte ett problem på det sättet men ett problem för mig. Så här är det. Jag har träffat på en kille på en datingsida här på nätet o vi har pratat flera gånger på telefon o allt känns rätt där. Men nu vill han träffas. Vågar jag? Hur gör man? Nån som gjort det o hur gick det? Kan man träffa den rätte på nätet?

Ta en fika på ett café, inte hemma första gången... lär känna honom mera innan du bjuder hem honom. Lycka till! :-)


Tack för rådet =)


Visst kan man det. Min store son och hans sambo träffades via nätet och numera är jag stolt farmor. Ge det en chans och lycka till!


Nätet är jättebra! Visst, ja tror mer på träffa ngn på jobbet, men för mej har det varit uteslutet då ja ej har sånt jobb Krogen jämför med nätet är mkt sämre, massa fulla o nä Dejtingsida ser man dessutom deras önskemål o man kan direkt "gallra ut" de man ej tror stämmer med en själv- kan det va bättre än så!" Ja har dejtat ca 25-30 via nätet Många är tyvärr bottenapp (för o va rikigt elak, man fattar varför de är singlar..) Men det finns riktigt bra åxå, hanldar nog mest om tur o fingertoppskänsla Av de ja dejtat har två fallit mej in i smaken (tyvärr ville de ej ha mej, min vanliga tur, men de andra ville såklart..suuuck) Endel säger det bara finns sexgalningar, men det stämmer inte alls 8 av 10 är helt vanliga, seriösa killar! Numera låter ja korten avgöra mkt. Insett att de säger mer än ja först trodde. Man kan se rätt bra tex. om ngn är mogen Dejta på o lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons