Forum Depression och ångest


Ang,Lyrica och Lamictal.

Min läkare vill att jag ska börja ta Lamictal,Lyrica mot depression och ångest. Har någon, erfarenhet av dessa preparat. Jag är vettskrämd för alla biv. Lamictal som kan ge allvarliga hudbiverknigar. Är vettskrämd för viktuppgång då jag lidit/lider av anorexi men är på väg att tillfriskna ifrån detta. Hoppas någon kan svara. Tack!

Jag tar Lamictal för att stabilisera mitt humör, hudbiverkningarna som man kan få är väldigt ovanliga, Insättningen av Lamictal sker under en längre period för att minska biverkningarna, för mej tog det ca 6 veckor innan jag var upp i min behandlande dos. Jag är jätte nöjd med medicinen mår otroligt mkt bättre när jag tar den.


lyrica har jag ingen erfarenhet av, men lamictal tar jag 200 mg per dag, o jag har inte haft npra biverkningar av den, funkar på mig, men får nog höja igen, tror jag,, kram /TC


Hej! Tack för svar och jättebra att den hjälper Dig. Har den påverkat Dig viktmässigt? Viktuppgång eller ökad aptit? Jag är vettskrämd för detta då jag lidit av anorexia.


Jag äter båda två o jag gick ner i vikt då den sattes in faktiskt. Man behöver tänka på att man äter en normalbalanserad kost så ska det inte vara någon fara för att gå upp i vikt. För övrigt hade jag inga biverkningar av dem förän jag kom upp ÖVER maxdos o nu då jag sänkt dosen igen är biverkningarna borta. För att motverka hudbiverkning så sätts Lamictalet in med en väldigt låg dos o höjs sedan upp långsamt.


jag har inte fått någon viktpåverkan av den, enda biverkan som jag fick ibörjan var trötthet.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons