Forum Depression & ångest


Aldrig återbesökstid

Är det bara jag som aldrig får det? Jag håller på o trappar upp en antidepp medicin o jag tkr det är lite konstigt jag aldrig får åternbesökstid, alltid varit så. För o höra hur det går. Hört att andra får det hur ligger det till?

nej det är nog samma sak här får inte ens läkartid landstinget i örebro är värdelöst har hört det av fler det enda rådet jag har till dej det är att försöka ringa på telefon tid om läkaren har det annnars verkar det som om att du får vänta på tid hoppas du får tag på läakren


Här är det samma sak,till mig har dem sagt vill du ha återbesök eller vad som helst att jag måste ta kontakt med dom. Dumt enligt mig dom borde ha bättre koll tycker jag i alla fall.


Jag hade så i början, träffade en läkare som skrev ut sertralin helt utan koll innan jag fick tid 7-8 månader senare när jag ringde på hand direkttelefon! När han frågade om höjningen tittade jag förvånat: Jag har inte höjt? Nehe varför har du inte ringt? Hur skulle jag veta det! När..jag har verkligen fått erfara att vilken läkare man får betyder jättemycket..och speciellt vilken mottagning man tillhör..suck..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons