Forum Depression & ångest


Forumtråd: Akutpsyk varför..Psykiatrin..Varför SVARA TACK!

Säger ni att ni hjälper.. När ni inte gör det.. Ni låser in en på LPT.. Förvaring kallas det tills man lugnat sig.. Inget annat.. Fogat sig.. Ett annat ord kan man oxo kalla det.. Så man LÅTSAS vara er till lags.. Tills man verkar vara så pass "frisk" inom parantes att man kan komma ut så man kan göra det man hade tänkt sig innan man blev inlagd på LPT.. Eran FÖRVARING hjälper ingenting.. Varför förstår ni inte det ?! Så vad gör ni åt såna som mej? Jag har ropat på hjälp.. Får ingen hjälp.. Så Förslag?.. Vet att nån av er läser det här det VET JAG!.. Men helt HUNDRA INGEN av er KOMMER att SVARA på det här heller.. Ett som är säkert.. LIKA SÄKERT SOM AMEN I KYRKAN.. VAD ska en som jag göra.. Nej.. Inte söka hjälp.. För jag FÅR ingen HJÄLP.. Så nästa förslag.. Jag har 2 dagar på mej nu att bli frisk.. Så kanske nåt förslag ? tacksam för ett snabbt svar..

det är förjävligt att du inte får nån hjälp. håller med dig ang psykavdelning, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva vill bara visa att jag bryr mig kram anna


tack kram


Åh det har jag tyvärr redan gjort:( hände ingenting, jo en sak nästa gång jag kom dit låg jag inne längre tid på LPT o dom sa att inte leka med bältessängen nu, du måste foga dej förstår du du måste det, men när inga mediciner hjälper o ingen pratar med en utan man sitter där typ 99,9 procent av tiden sen får man be om resten av samtalstiden (om dom har tid) då vet man inte längre vad man ska göra.. Och om man blir frustrerad o går längre gud förbjude att man gör det.. Att man blir arg på situationen o nån av dom ska leka sitt maktmissbruk, ja då hamnar man på PIVA.Så är psykvården idag tyvärr. Vet inte hur man ska vara för att få hjälp, jag passar inte in i mallen för att jag protesterar o inte får in den hjälpen i mitt huvud hur jag än försöker, vad jag än gör så, går det inte:(. Då ger dom upp så dom har tydligen inte den kunskap o utbildning dom behöver. Nu står jag utan mediciner mina humörstabiliserare.. JÄTTEBRA.. Hur ska det gå? Typ inte alls..Jag vet precis hur det kommer gå.. Åt helvete om jag får prata klarspråk. Jag ORKAR INTE.Klart jag vill orka men gör det INTE. Jag tycker att dom som är UTBILDADE i psykiatrin borde väl kunna klara av en sån som mej.. vara smartare än jag men tydligen inte eftersom jag varje gång lyckas EN GÅNG TILL ,dom säger juh själv att jag kommer lyckas.. Varför ger dom då upp? Fattar inte det!? Skitpsykvård. Därför svek dom mej. Därför har jag ingenstans att gå kan jag tänka mej. kram jag är glad att det finns några som har fått hjälp, håll fast vid dom, släpp dom inte. kram


jag har ingen läkarkontakt överhuvudtaget för jag har "trillat" mellan deras stolar så jag kan inte ens byta kontakt.. Han jag hade är anmäld på HSAN och är LEX maria anmäld av akutpsyk.. Har alltså ingen.. Inläggning kan jag inte ens råda över pga att alla har varit på låst avdelning med LPT efter självmordsförsök:( Kram..


Nå finns det ingen på PSYKIATRIN som vill svara det borde det väl finnas? Eller är ni för friska för att läsa här.. Ringde precis er akutpsyk o Döm om min förvåniing, när ni skrev UT sömntabletter 2 Sorter som jag åkt in på IVA o MIVA i några dagar, sen skulle det inte skrivas ut mer till mej o se! VOILA andra gången på rad samma ställe skriver ut samma tabletter till mej som jag INTE skulle få ut?! Är det BRA vård? Det här är ett EXEMPEL på sjukvård som INTE fungerar..100 procent kass sjukvård.Hoppas nån tidning läser det här!Det är inte MITT fel att det blir så här jag är SJUK o borde få HJÄLP , observera,NI på SJUKVÅRDEN borde reagera.. Tycker jag. Hur många fler än jag råkar ut för det här? Säkert fler än jag. Hur många anhöriga får se sina, barn, makar respektive sätta livet till pga era MISSAR? Borde NI inte KOLLA era journaler bättre? Borde NI inte kolla vart era PATIENTER som återkommande kommer in för allvarliga självmordsförsök vart dom tar vägen. om dom ens lever? Eller är dom bara en i statistiken som en läkare sa till mej.. Hårt.. Men sant.. Men vi har ett VÄRDE.. Vi har ett LIV.. Än så länge.. Var rädda om det.. Innan det är försent.. Det borde vara.. NOLL TOLERANS på självmord.. Inte nöja sig med mindre än det.. Annars kan vi likaväl låta folk .. Drink and drive.. Likaväl.. Samma sak.. Långt inlägg.. Hårda ord.. Men sanningen svider.. Men det gör livet oxo..


bra att ni slänger på i örat på mej psykjouren TACK! ni är ansvariga för mitt liv


SKÅL !!! GOTT med VIN Nu ska det drickas vin!!!! Mår egentligen ILLA men nu ska jag dricka VIN! Tack vare er på akutpsyk!!!!!!!!!! Släng på i ÖRAT på mej fler gånger tack!!!! NU har KVÄLLEN BÖRJAT ! Ni gjorde precis MIN DAG! Fulländad!!! PERFEKT personal som JOBBAR där!!!Kan inte bli bättre!!! Nu är det bara o SUPA sig redlös o sen.. Japp den som lever får se FAAAAn gråter.. Varför gjorde ni så här!!!!??Se åtminstonde till min hund skitstövlar..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons