Forum Depression & ångest


Åh vilket rooooligt liv

Funderar starkt på att kika på hur dom har byggt upp ett tågspår

andra förslag mottages tacksamt oxo.. jag är väldigt tekniskt intresserad


måste jag prata med mej själv jämt jämt jämt.. fast det kanske kan komma några moralpräster in här hallelujjjjjjaaaaa mohaaaa


e du vaken jan vad har du i fickan e d e jättebanan eller är du bara glad att se mejjj faaan.. fy faaan vad allt är triiiiiiiiist


upp


putt


puff


knuff


ensamdiskussion vad är deeeet haloooooo hoohoo några förslaaaag till moa que


Om du vill ha svar från någon annan än dig själv så är ett tips att avsluta dina inlägg med ett frågetecken så det framgår med större tydlighet. Annars jävligt drygt att putta upp en tråd som inte har någon som helst värde för någon annan än dig själv. Kommer få härligt massa skit för detta inlägg det är jag medveten om. Är även medveten om att jag framstår som ganska dryg i detta inlägg. Dryg eller frispråkig, välj själv. En åsikt är en åsikt är en åsikt.


hehe som sagt...olika tidszoner tyvärr baby....


Moralpräst nr 1 säger gå å lägg dig o var vaken med oss andra så får du nog svar hahahahahahahaha: Kram jag


men om du behöver ett frågetecken så tycker jag du är ett stort P U C K O ok??? där har du dina frågetecken du frågade efter OK ????? några till Ok ?????? räcker dom nu ok du ska få några till rikspuck o jag kan putta upp min egen tråd huuur många gånger jag vill +! ? ! ?&7#4(¤&#¤6) Vill du ha några fler tecken är du tecken tok eller?!#%& Ge faan i att kommentera om du inte kan vara SNÄLL ELAKING är det DU som är VARGEN eller , åh nej det kan du juh inte vara för vargen är juh snäll nu så du måste vaaaara elaka MÅNS.. eller.. hmm.. Måste tänka kanske måste återkomma nej du kanske jobbar på Psykjouren så måste det förstås vara jaja ok eller en allmän riksidiot!


kram :) ser du vilka puckon det finns här det är det jag har sagt till dej det finns inga schyssta människor dixie tyvärr det är juh det jag säger av tusen snälla människor är det 1 person som förstör för dom tusen andra.. tänk vad så lite kan göra.. Det är tråkigt, men sant.. En sån här liten grej får en annan att göra det lilla slutgiltiga valet , förstår du nu varför jag inte vågade lämna ut mitt nummer till dej, jag vågade inte för jag ville inte bli stoppad när sånt här händer för att ni andra inte ska få dåligt samvete för en IDIOTS skull.. KRAM Dixie!!! Tack för att du finns.


jajamen jag natt du dag... hmm kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons