Forum Depression och ångest


Åh vilken miss!!!!

Nya läkare,nya åsikter.var till min familjeläkare för ett tag sen och kollade igenom mig.Mådde lite dåligt och han höjde doserna på medicinerna.Xanor och Zoloft(ers med rambaxy)Skrev samtidigt en remiss till öppna psyk när det är flera år sedan jag var där.Idag två månader senare var jag dit,kände igen EN av personalen sen sist.Och jag mår ju mycket bättre nu efter justering av medicinen,som jag för övrigt ätit flera år.Och vad händer....en ny stjärna bestämmer att min läkare var oproffesionell när han höjde Xanoren.Och att den nu skulle trappas ut helt.Och eftersom han hörde att jag mått bra så länge jag åt Zoloft,skrev han ett förbud att inget annat fick skrivas ut åt mig!Inga ersättningar alltså.Vilket innebär att jag får punga ut med niohundra spänn på den medicinen.Jag sa att ranbaxyn fungerade den oxo,men det lyssnade han inte på.Jag blev satt till att ta del av en diskussionsklass om ett tag och uppföljning av om Zoloften verkade om 6 veckor.Jag har precis tagit ut två askar Ranbaxy,och tänker jäklar inte lägga ut pengar på Zoloft nu.Vad skulle ni ha gjort.Jag kände mig helt överkörd och mådde skit när jag gick därifrån.Ångrade att jag gått dit över huvud taget!Xanoren är min livlina,den hade jag långt före Zoloften,och den tog bort mina hemska hjärtklappningar som gjorde mig tokig.Kan jag vägra gå till psyk mer,och fortsätta baa hos min familjeläkare.Kan han häva förbudet???

Låter ju helknasigt alltihop! Det viktigaste måste ju vara att du mår bra. Tycker du ska gå till din familjeläkare o säga att du träffade en läkare på psyk som inte kändes rätt för dig. Familjeläkaren kanske inte ens kan se det där "förbudet", vet inte vad de har för kontakter mellan olika mottagningar, och kan han det kan han kanske hjälpa dig ändå. Han verkar ju allafall bry sig hur du mår. Ibland undrar man ju om läkare får provision på vissa läkemedel! Skrämmande. /sofia


Ja,det var ungefär så det kändes.Han gnuggade händerna och tänkte mer pengar till mig om hon äter Zoloft!Jag ska ringa till psyk idag och säga ifrån mig allt,tänker säga att han knäckte mig.Dom kan behöva det.Höra att dom gör katastrofalt fel ibland.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons