Forum Depression & ångest


Abilify någon som testat?

Ny medicin som tydligen ska va bättre än de andra stämningsstabilisernade o antipsykotiska. Mindre biverkningar. O ökar minnet o koncentrationen. Är det ngn här som har den o hur hjälper den er?

Hej! Jag tog Abilify (tillsammans med andra mediciner) i omkring 3 månader men fick sluta då den gjorde mig extremt trött. Jag kunde knappt hålla mig vaken på dagarna och det påverkade mina studier. Den stora tröttheten var nog den enda biverkning jag märkte av. Svårt att säga om Abilify hjälpte mig eller inte, då jag samtidigt tog andra mediciner, men det är ju olika för alla i alla fall. Den skillnad jag märkte när jag slutade var att jag blev "normaltrött" igen. Med vänliga hälsningar/Mudflower


Tjena! Jag e bipolär men knaprar ändå Cipralex, 15 mg. Sedan så har jag 100 mg Nozinan och 10 mg Nitrazepam till natten. Och så har jag zyprexa 20mg och Abilify 15mg mot humörsvängningarna plus 20 mg stesolid mot ångesten. Jag mår som en prins av den här blandningen. Men som sagt, så är det ju väldigt individuellt. Det har tagit mig 16 år att hitta rätt. Men prova Abilify. Värt ett försök.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons