Forum Depression och ångest


a "När jag var liten........."

Går det att göra foruminläg som börjar på " numera? Allafall, för flera veckor sen som jag o två kompisar att tänka på ett barnprogram som alltid började "När jag var liten........" och så var det en manröst som berättade lite släpigt om något. Till teckningar, tror jag. Stillbilder. Men nu har jag stört mig på jättelänge att jag inte kommer ihåg MER av det där. Sen kommer jag ihåg nåt om nån som höll till i en källarlokal med ett avlångt fönster uppe vid taket, o där kunde man se en massa fötter i olika konstiga skor gå förbi. Och så pratade vi om "Kattresan". Nån som kommer ihåg den? Var nog bara en bok, inte på tv. Den var ju asläskig, tyckte jag. Katten SPRACK ju förfan. Helt rubbat. Mina kompisar ska ha barn o då flyter gamla minnen liksom upp till ytan.

det står ett a framför ditt situationstecken... hm... ska se om det går att svara här bara... för det var ju det som var kruxet på gamla nd. Foruminlägget kom med men gick inte svara på... Det där om nån i en källare har jag nåt vagt minne av....


Ja det gick att svara iallafall :-)


när jag var liten.... minns jag inte alls. Ett barnprogram som var så fånigt så det blev kul var "Benny". En utklippt pojke i papper som var fastsatt på en pinne och promenerade runt i staden, hihi. Det roligaste var "Bennys" röst. Pellepennan och Suddagumman var kul :-)


Ja, det var ju du Okallu som lärde mig att det inte gick att svara på forumtrådat som började med ", så jag la till ett a först för säkerhets skull... Tål kanske att testas det där.


Ja, Kattresan är skitläskig, jag har faktiskt boken kvar. Vet inte om det är i en äldre sagotradition a la bröderna Grimm, deras sagor är ju också himla läskiga. Vet inte om man tyckte det var en bra idé att skrämma skiten ur barn förr i tiden. Pellepennan och Suddagumman var skitbra, liksom Beppes godnattstund och Frabror Frippes skafferi, kommer ni ihåg det. Det var Anders Linder som hade ett helt skafferi fullt med filmburkar med olika spännande filmer i... :)


Jepp, jag kommer ihåg alla de där programmen. De va jättebra. Men den där Benny på pinnen var nog före min tid. Anita o Televinken var poppis hemma hos oss också, särskilt syrran var helförtjust i dem och spelade singlar med dem på en gammal hopfällbar plastgrammofon som vi hade.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons