Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.

Patienter får ge omdömen på vårdcentraler

Annons

Patienter i Sverige har nu möjligheten att skriva egna omdömen om landets vårdcentraler. Det är sajten Omvård.se som erbjuder patienterna chansen att ge sina synpunkter på vårdcentraler, och representanter för vårdcentralerna uppmanas att svara på de inkomna åsikterna, skriver Dagens Medicin på nätet.

Sajten Omvård.se, som finansieras av organisationen svenskt Näringsliv, sammanställer officiella uppgifter om sjukhus och vårdcentraler, och från och med nu har besökarna alltså möjlighet att tycka till om sin vårdcentral.

Annons
Annons

– Vi har märkt att det behövs en kanal där patienter kan berätta om sina erfarenheter av vårdcentraler och sjukhus. Vi får regelbundet samtal, mail och kommentarer på Omvård.se som skulle ha varit av intresse både för vårdcentralen och för andra patienter, säger Kerstin Beckman, kommunikationsansvarig på Omvård.se, i ett pressmeddelande.

Annons
Annons

Kommentera denna artikel

I kommentarfältet får du gärna dela med dig av dina egna erfarenheter eller berätta vad du tycker om våra texter. Vi kan däremot inte svara på några medicinska frågor via kommentarsfältet. Alla kommentarer granskas av redaktionen före publicering. Se regler för kommentarer här.
  • Avatar Tidigare användare 2016-09-19 22:34 (8 år sen)

    Hej Nog är det märkligt att man får blir så otrevligt bemött och inte ens undersökt eller ens lyssnat vad det är man söker hjälp för eller möta en människa som behöver veta om man har halsfluss, bihåleinflammation eller förkylning bakterier eller virus eller något råd ens.
    Ikväll igen möttes mitt vuxna barn av en sådan flagrant och otrevligt osympatisk sk läkare på Närakuten/Cityakuten. Helt sjukt att de ointresserade otrevliga sk läkare blir fler och fler och bara ska ha pengarna men inte har ens etiska grunder klart eller empatier att man söker vård för att man har behov av det. Man kommer inte dit för att bli mött av en sur kärring i vit rock som fräser och vill gå hem. FYYYYYY FÖR SÅNA ÄCKEL LÄKARE lyfter en jätte lön men GÖR INGET???? Tänk om man kunde bete sig i andra yrkeskategorier också....Hhhhaaaa knappast man skulle få avgå med omedelbar verkan. Vissa ska inte verka som läkare överhuvdtaget som denna ikväll i akuten i Upplands Väsby. Hon borde genomgå beteendeterapi KBT!!!!!!!!


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.