Forum Patienträttigheter


Forumtråd: VILL DU BLI FRISK?

JAG BLEV FRISK.Mina närmaste anhöriga vägrade att ens lyssna på vad jag sa även fast dom led av kron,psoriasis,reumatism,allergi,artros m.m.Inflammatoriska sjukdomar hämmas av ett ämne som heter e460 MIKROKRISTALLIN CELLULOSA varför är det inte nån som fattar nån gång vill ni verkligen vara sjuka resten av era liv.JAG NJUTER IALLAFALL AV ETT LIV UTAN INFLAMMATIONER.HA DET(INTE) BRA TOBBE VILL DU BLI FRISK TA NÅT MED E460.TALLAR ÄGER

Vad har du haft för sjukdom/ar och blivit så frisk som du säger? Det måste vara ett undermedel. Köper man detta i hälsokostaffär?
Lena


elbaVad har du haft för sjukdom/ar och blivit så frisk som du säger? Det måste vara ett undermedel. Köper man detta i hälsokostaffär? Lena 
Hej.Jag har haft följande sjukdomar.Psoriasis,artrit,hemorojd,magmunsbråck,muskelvärk(svaga muskler)willis-ekbom.Detta undermedel utvinns från TALL,och används i piller som ett hjälpämne.Kolla i hälsokostbutiken och välj en vitamin eller en mineral som innehåller mikrokristallin cellulosa och som kan överdoseras utan risk.Ta 3 piller om dan morgon middag kväll.Det tar månader att bli av med inflammationerna.Mina försvann efter 9 mån.Mikrokristallin cellulosa sälj inte separat då ingen har förstått dess inverkan mot inflammationer.


Hej.Upplysningsvis HJÄLPER MIKROKRISTALLIN CELLULOSA även mot REUMATISM,ALLERGI och KLÅDA.Förmodligen även mot  CANCER men inga belägg för det än så länge.Det är stora intressen att hemlighålla detta.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons