Forum Patienträttigheter


Sv: Nya ND-funktioner

Testar bara om det går göra inlägg på forumet.
Om ni vill (om det här funkar nu) kan vi samla tips o råd här på forumet ang nya layouten, nya funktioner. Frågor och svar...

Om ni vill underlätta för er själva att se andra medlemmars bloggar kan ni t ex välja att klicka på ett alias hos någon som kommenterat er egen blogg. Jag utgår från att ni hittar till era egna bloggar.. När man klickar på någons alias kommer man till den medlemmens sida.
Där kan man välja att lägga till medlemmen som favorit, eller välja medlemmens blogg. När man är i medlemmens blogg kan man välja att bevaka bloggen.
Om man bevakar någons blogg kan man på sin egen sida välja Senaste händelser, där kommer de bloggar man bevakar upp (om de skrivit ny blogg).
Man kan även titta i Mina favoriter. Där listas alla medlemsbevakningar och bloggbevakningar man gjort.


Tack för att du delar med dig.Det är segt just nu...innan man vänjer sig!Kram


Det absolut största problemet är att det inte går att komma in överallt. Mina meddelanden t.ex är nästan omöjliga att nå. Sidan öppnas inte helt enkelt.
Saknar den lilla siffran bakom blogginlägg och meddelanden. Det var så enkelt att se om man fårr någon kommentar eller något meddelande. Nu måste man klicka både hit och dit för att få vetskap om det.
Det verkar också som om när en sida i forumet är fullskriven med kommentarer flyttas de längst bak i forumtrådarna. Alltså från sidan 1 till sidan 236.
Hoppas red. läser här och förbättrar efter hand.


Någon mer som inte kommer in på "Min sida"?


Jag har provat och skickat meddelanden till några, bland annat dig kedjan. Du verkar inte komma in bland dina, ior hade sett mitt meddelande.. markerat som nytt på nåt sätt.. verkar bugga lite med det. Hennes meddelande till mig försvann visst ut i cyberrymden nånstans.. hoppas de fixar till så alla kan läsa (och förstå hur det fungerar).
Jag kommer in på min sida idag..
Ang forumet, ja det känns konstigt att de äldsta står först.. men när man går in i trådarna via nya händelser kommer de nyaste upp först iallafall... vet inte hur de tänkte där.. att vi ska klicka på senaste sidan kanske. Vet nåt annat forum som är uppbyggt så.. senaste kommentarerna är de sista. Kanske för att det ska vara lättare att hitta tillbaka till nåt? Om man vet att det låg på sidan 5 t ex, så ligger det alltid på sidan 5 och det ändras inte pga nya inlägg? Bara en tanke...


Märkte just en grej. Om man är på bloggsidan och för muspekaren över en medlemsbild ser man medlemmens alias i en liten ruta. Men det fungerar bara om medlemmen lagt upp en bild, de utan bild med en tom grå ruta kommer det inte upp nåt alias i.


Det funkar inte heller hos mej :-(. Testade på flera stycken med bild.


Nu lyckades jag för första gången komma in åpå "Min sida". Dock fungerar ingen av flikarna där. Kommer tex inte in på mina meddelanden den vägen.


Hm fattar inte varför min webläsare ska gå in i kompabilitetsvyn ibland på nd... den används ju när webplatser är gjorda för äldre webläsare, detta är ju en ny layout och borde vara gjord för de nyaste webläsarna... mycket konstigt.
Tycker dessutom det dröjer med förbättringarna här så jag tycker redaktionen ska ta webdesignerna i örat lite...


skrev ett inlägg här, men det går ju inte o publicera!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jättekonstigt TC, det stod bland mina senaste händelser att du hade skrivit nåt kl.20.02 i den här tråden idag.. men när jag tittade fanns det inte med, men nu kom ditt nästa inlägg med - öh!


Jag har lagt till några av er som favoriter. Trodde att det skulle komma upp i senaste händelser om någon favorit skrivit en ny blogg?
Favoriter står kanske med för vänner som på gamla sidan?


Jag tror senaste händelser baseras tidsmässigt.. typ att det ska ha hänt nyligen. Tror inte äldre bloggar står med om du nyligen la till nån som favorit.
Ja favoriter verkar ersätta vänner... vänlistan är ju helt borta. Tror inte nån annan ser vem man har som favorit heller.


Stämmer inte heller. Både TC och Ior har skrivit bloggar i em och jag har dem som favoriter men de syns ändå inte bland senaste händelser.
Kanske jag som inte fattar :-(.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons