Fråga optikern

Ställ dina frågor om synen, ögonen, glasögon, linser eller laseroperation till leg. optiker Peter Vetterskog. Fråga optiker Peter Vetterskog 

Jag gick optikerprogrammet på Karolinska Institutet där undervisningen sker på Karolinska Institutet, Kungliga Tekniska Högskolan samt S:t Eriks Ögonsjukhus. Optikerprogrammet är en 3-årig högskoleutbildning och handleds av såväl optiker som ögonläkare m.fl. Utbildningens tyngd ligger på synproblem och ögonsjukdomar. Efter examen har jag arbetat i ett flertal butiker och kedjor både i Sverige och Norge.

Sedan 2011 driver jag optikerbutiken Medoptik tillsammans med min syster som också är leg. optiker. Vi arbetar dagligen med ögonhälsa och grundliga synundersökningar.

 


Fråga   Ögon

Fråga: Ögonbesvär vet inte vad det är

Hej

 

I ungefär 5 dagar så har jag haft problem med ögonen

ögonen känns irriterade (men inte röda) och jag vet inte vad det är och ibland känns det som jag har slem i ögonen.

 

det känns ofta bättre om jag blundar 

 

har sökt på internet men hittade inget liknande. Så jag uppskattar hjälp så fort som möjligt.

 

 

Svar:

Hej!

Det bästa är om du bokar in en synundersökning hos en optiker så kan denne skicka remiss till ögonläkare om det skulle behövas. Hoppas det löser sig för dig!

Vänliga hälsningar

Peter vetterskog, leg optiker på MedoptikDu har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.

Annons