Fråga optikern

Ställ dina frågor om synen, ögonen, glasögon, linser eller laseroperation till leg. optiker Peter Vetterskog. Fråga optiker Peter Vetterskog 

Jag gick optikerprogrammet på Karolinska Institutet där undervisningen sker på Karolinska Institutet, Kungliga Tekniska Högskolan samt S:t Eriks Ögonsjukhus. Optikerprogrammet är en 3-årig högskoleutbildning och handleds av såväl optiker som ögonläkare m.fl. Utbildningens tyngd ligger på synproblem och ögonsjukdomar. Efter examen har jag arbetat i ett flertal butiker och kedjor både i Sverige och Norge.

Sedan 2011 driver jag optikerbutiken Medoptik tillsammans med min syster som också är leg. optiker. Vi arbetar dagligen med ögonhälsa och grundliga synundersökningar.

 


Fråga   Ögon

Fråga: flimmer framför ögonen

Hej,

jag har de senaste dagarna haft återkommande flimmer i synfältet av mitt högra öga, jag har haft ont i huvudet men när det släppt så har flimmret återkommit. detta har aldrig hänt förr, så jag börjar undra vad det beror på?

Svar:

Hej!

Boka en tid så snart som möjligt hos din familjeläkare så de får undersöka ditt öga ordentligt för att utesluta att det är något allvarligt.

Vänliga hälsningar

Peter Vetterskog - Leg. Optiker på Medoptik