Fråga optikern

Ställ dina frågor om synen, ögonen, glasögon, linser eller laseroperation till leg. optiker Peter Vetterskog. Fråga optiker Peter Vetterskog 

Jag gick optikerprogrammet på Karolinska Institutet där undervisningen sker på Karolinska Institutet, Kungliga Tekniska Högskolan samt S:t Eriks Ögonsjukhus. Optikerprogrammet är en 3-årig högskoleutbildning och handleds av såväl optiker som ögonläkare m.fl. Utbildningens tyngd ligger på synproblem och ögonsjukdomar. Efter examen har jag arbetat i ett flertal butiker och kedjor både i Sverige och Norge.

Sedan 2011 driver jag optikerbutiken Medoptik tillsammans med min syster som också är leg. optiker. Vi arbetar dagligen med ögonhälsa och grundliga synundersökningar.

 


Fråga   Ögon

Fråga: återvända ?

Nu har jag upplevt att jag har fått bättra syn efter 16 år,o använmdar mina datorglasögon som dom bästa,även på långt håll.kan det vara så att synet kan normalisres av sig jälv ?

Svar:

Hej!

I vissa fall kan synen bli bättre med tiden, är man t.ex. närsynt är det ganska vanligt. Sen kan det bli så av andra orsaker också. Om du märker att din synen har förändrats kan det vara bra att göra en synundersökning.

Vänliga hälsningar

Peter Vetterskog, Leg. Optiker på Medoptik

 Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.