Forum Ögon


Vad skymmer mitt synfält?

Vad är det för fläck jag har mitt i synfältet, stor som c:a 12-15cm, gör allt jag fokuserar på gråsuddigt. När jag tittar ute, mot vit snö, t.ex, ser det ut som en blomma. En prigk i ,itten och så strålar som går ut åt alla håll. Nån som känner igen sej? /G

Rekomenderar dig att du uppsöker vårdcentralen, är bara en ögonläkare som kan ta beslutet om fläckarna är något allvarligt eller något som bara kommit med åldern.Sjäv har jag massa små fläckar i mitt synfält, fick kolla trycket i ögonen och så vidga dom pupilerna ch kollade gula fläcken och lite sånt bara för att se inget var fel med ögat, och då fick jag höra att det är sånt som kan komma med tiden typ som skräp i vattnet i ögat!Så för mig var det inget att oroa sig över, men jag hade massa små, inge på 12-15 cm


Så började min ögonsjukdom i början av 70-talet. Som ett tjockt moln som rörde sig i ögat. Det har varit väldigt jobbigt. Nu ser jag bara på ett öga. Sjukdomen heter kronisk uveit och måste åtgärdas på en gång. (Om det nu är det.) Det är en kronisk inflammation som jag har måst äta mycket cortison för. Gå till ögonläkare!


Man kan göra mycket själv för att skydda sina ögon och syn oavsett hög ålder. Jag är reumatiker 73+ nu, i tiotals år hade jag elaka iriter i regnbågshinnorna och vid 65 år början till gula fläcken. Eftersom mina båda föräldrar blev blinda av gula fläcken, vaknade min försvarsinstinkt ordentligt. Då jag var i Polen fick jag ordinerat av ögonspecialist en då helt ny produkt med ögats alla näringsämnen och som vidgar, de trånga blodbanorna i ögongloben och främar alltså cirkulationen. Så sker även i hjärna och hjärta för övrigt.
Efter en tid med denna produkten KLARIN PERFEKT, så har jag inte haft en enda irit, och gula fläcken symptomen helt försvunnit. Min syn är god igen. Nu hade jag tur som fick kollat redan i början av gula fläcken. Man kan rädda de synceller som fortfarande har något liv kvar. Men de döda är ju döda. De har oftast förtvinat av näringsbrist. När cikulationen av näringsämnen förbättras återkommer dom synceller  som lever.
Ni kan hitta allt om den på nätet, den finns i Sverige, vet att optikerna kommer att erbjudas denna under våren 2014. Den finns hos optiker i Polen & Tyskland, där även på bensinstationer,  långtradarchaufförerna köper den för bättre mörkerseende.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons