Forum Ögon


Olika stora pupiller

Hej, Jag har sedan några månader tillbaka haft olika stora pupiller. Det är ingen jätteskillnad men dom differerar ungefär 1,5-3mm beroende på ljus. Är fullt frisk men kan tillägga att jag haft missbruksproblem (blandmissbruk) förut men är helt fri sedan drygt ett halvår. Har fått flertal epileptiska grand mal anfall pga av överdoser av Tradolan under min missbruksperiod och har vid dom tillfällena slagit huvudet kraftigt tre gånger. Har gjort flertal CT-scanningar (skiktröntgen) efter skallskadorna men plåtarna har inte visat några skador.

Reagerar båda dina pupiller likvärdigt på ljus? Om du testar att lysa med ficklampa framför en spegel,reagerar båda två? Om inte så kan det vara värt att gå till doktorn igen. Och är du orolig så kan det också vara värt att gå till en läkare igen bara för att. :)


Båda regerar likvärdigt på ljus men storleksskillnaden är som mest tydlig i mörker. Hade inte tänkt på det själv förrän min flickvän kommenterade. Verkar som om det skett, stort sett, från en dag till en annan.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons