Forum Ögon


Forumtråd: Ögon/hjärnproblem vet inte ännu Snälla hjälp mig!

Tjena! Livsviktig situation!!

Jag har en fråga till er som kanske har råkat ut för samma faror eller erfarna doktorer som känner igen problemet.

För drygt ett två år sedan hamna jag i ett slagsmål och konsekvent nog fick jag ett armbågsslag mot tinningen. Eller vet inte om jag kan säga tinningen precis, men definitivt sidan om ögat. Dagen efter fick jag åka till sjukhuset för röntgen, men de tydligen hittade ingenting då. Men dom bad mig att komma tillbaka om problemet kvarstår fortfarande. Det har gått ett två år nu och problemet finns fortfarande kvar, men jag är rädd att om dom inte hittar nått igen så kommer det betyda att jag måste leva med det här problemet tills jag dör.

Sedan dess har jag haft problem. Jag ser för de första vita genomskinliga moln som försvinner och kommer upp igen i mitt synfält. Samma sak med svarta flugor som försvinner/kommer upp i synfältet, men i nätet hittar jag att det kallas för grumlingar. Men dom har blivit större och fler. Jag gick till både ögondoktorer och doktorer för råd och examination men dom hitta inga problem. Detta var såklart två år sedan. Varför jag gick till ögondoktorer är för att i nätet hittat jag att det kanske beror på glaskroppsavlossning. Men jag har aldrig haft de här problemen innan bråket och jag är inte gammal nog för att grumlingar ska hända nu. Jag är 22 år. Ibland är det svårt att fokusera ögat. Jag kan till exempel inte stirra när jag läser för då upplever jag att bokstäver börja flyta och rör på sig.

Känner ni igen något av det jag beskriver? Vad kan jag göra? Kommer doktorer hjälpa mig med något? I sådana fall, kommer ögondoktor eller vanlig doktor hjälpa mig? Vad ska jag be dom att göra? Vad är det för problem jag har? Jag kommer såklart åka för att röntga mig men hänger mitt sista hopp på er medborgare eller doktorer som kollar här.

Om ni behöver mer info skriv gärna. Tack på förhand!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons