Forum Ögon


Lindring av torra ögon

Jag har svidande torra ögon sedan nio år tillbaka. Jag upplever ingen lindring av ögondroppar. Ni som upplever lindring av ögondroppar, kommer lindringen direkt? Eller måste ni använda samma ögonpreparat ett tag? Och hur ofta tar ni ögondropparna för att det ska lindra?
Jag har provat olika ögondroppar, bland annat Visine, Oculac, Artelac, Livostin, Isoptoplain och så vidare men inte kännt någon lindring alls. 
Jag har provat att ta ögondroppar ofta, typ en gång i timmen utan att det lindrar. Jag har provat att ta tre gånger om dagen. Jag har provat att inte ta några ögondroppar alls. Jag har gråtit, jag har svurit, vart hos en healer, gått till läkaren, vart hos ögonläkare osv utan resultat. Ögonen svider i alla fall som helvetet.
Jag äter en medicin sen 13 år tillbaka som jag har sett kan göra att man blir torr i munnen. Jag känner mig torr i munnen också och har därför minskat den medicinen lite. Vid något tillfälle försökte jag ta bort den helt. Jag märkte ingen skillnad i ögonen. Däremot mådde jag dåligt av att inte ta denna medicin, jag äter ju den av en orsak. Men om det nu skulle vara medicinen som orsakar dessa besvär. Hur lång tid måste jag då hålla upp med den för att märka någon skillnad vad gäller torra ögon? 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons