Forum Ögon


Klarin kosttillskott

Har någon provat Klarin kosttillskott mot förändringar i gula fläcken?


Mina båda föräldrar blev i stort sett blinda båda av gula fläcken,  AMD. Själv hade jag vid 65 år början till den. Idag efter 5 år med Klarin perfekt säger min optiker att man kan inte se bättre än vad jag gör. Jag fick alltså väldigt god hjälp av den, men alla syncellerna hade något liv kvar vilket var räddningen så de kunde återhämta sig då näringen återkom till ögats alla hinnor.
Jag har fått lära mig, att trånga blodbanor ger näringsbrist i näthinnan då dessa efterhand får allt mindre näring. ´Cellerna förtvinar. Precis som en muskel återkommer dom långsamt då näringen återkommer. Klarin perfekt innehåller bl.a. ett extrakt som vidgar trånga blodbanor så blodcirkulationen främjas. Därtill innehåller den alla de näringsämnen som synorganet behöver. Det är enkelt att googla på den ni hittar både bi-packsedel och annan viktig information.
Kan tillägga att den är framtagen av forskare inom ögon, diabetes och cirkulationsstörningar. Numera äter mina syskon och flera bekanta Klarin perfekt även rent profylaktiskt för att underhålla ögonens konditon, alla har fått synförbättringar, samtidigt är det en riktigt måbra kapsel som stärker immunförsvaret, verkar antiinflammatoriskt.  Kolliderar inte heller med någon form av läkemedel.
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons