Forum Ögon


Forumtråd: Grymlig syn ibland på ena ögat

Hej
För ett par år sedan märkte jag att min syn blev konstig. Jag fick speciellt problem vid vintertid att titta på tv bla. Det var väldigt svårt att beskriva då för att det kom och gick i korta perioder. Gick till både optiker och ögonspecialist utan att de hitta något. Symtomet blev tydligare med tiden och till slut så var det mitt vänstra öga kunde jag konstatera. Min syn blir suddig/grymlig ibland och med tiden blivit mer och mer. Nu är symptomet där nästan hela tiden. Jag har sökt hjälp på många ställen men ingen hittar något fel. Vart hos flera optiker (inga synfel) ser perfekt enligt dem. Vart på Karlshamns och Karlskronas lasarett (ögon) hittar inga fel och de har ingen aning om det kan vara. Men samtidigt tycker jag att de inte tagit mig på riktigt allvar.
Jag märker att symtom blir värre vid läsning och ansträngning. Särskilt när jag böjer huvud neråt och typ läser något. Höjer jag huvudet kan det försvinna.
I början kunde jag blinka bort symtomet men det är svårare nu. Då kunde jag se grymlig på vänster öga sedan blinka ett par ggr så försvann detta ett par minuter sen kom det igen.
Även i början när jag fick detta symtom så fick jag alltid huvudvärk men nu har väl jag blivit så van så kroppen har ställt in sig på det. Inte vet jag.
Jobbigt är det iallafall.
Vill så gärna ha hjälp med att få resa på vad som är fel på mitt vänstra öga och varför det beter sig så.
Har provat massa olika ögondroppar men ingen hjälper.
När jag googlar så läser jag om näthinnelossning? Kan detta stämma in på mig? Eller vad kan det vara och vem ska man vända sig till som tar en på allvar.
Snälla hjälp mig.
Mvh Emil

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons