Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.

Quiz: Vad vet du om cystnjure?

Vad kan du om polycystisk njursjukdom (ADPKD)? Testa dina kunskaper och lär dig mer genom att göra vårt quiz. Starta testet genom att besvara första frågan. Lycka till!


Publicerad den: 2018-08-08
Författare: Elina Mattsson, Redaktör, Netdoktor

Cancer i njure / njurcancer
Annons
Annons
Annons

Kommentera denna artikel

I kommentarfältet får du gärna dela med dig av dina egna erfarenheter eller berätta vad du tycker om våra texter. Vi kan däremot inte svara på några medicinska frågor via kommentarsfältet. Alla kommentarer granskas av redaktionen före publicering. Se regler för kommentarer här.
 • Avatar Tidigare användare 2019-10-22 22:35 (3 år sen)

  Jag låg inne för ilues och jag fick ta kontrastsvätska och det visades sig att det var tarmvred och sen var det något annat dom såg. En liten svullnad på tjocktarmen o det skrev misstänkt magnilite. Vad betyder det?

 • Avatar Tidigare användare 2019-10-22 22:05 (3 år sen)

  Hej jag har atros i båda mina händer jag ont och dom domnar av och på helst på nätterna då kan jag knappt väckla ut händerna eller fingrarna o ont gör det oxå. Vad kan man göra ?

 • Avatar Tidigare användare 2018-08-16 11:54 (5 år sen)

  Hej Göran!
  Den 4 september (2018) kommer vi ha en chatt om cystnjurar. Ställ dina frågor där så får du svar från en expert. Följ denna länk:
  https://www.netdoktor.se/njurar-urinvagar/adpkd-cystnjure/expertchattar/chatt-experten-svarar-pa-dina-fragor-om-cystnjurar/

 • Avatar Tidigare användare 2018-08-10 11:21 (5 år sen)

  jag har polyneuropati, förmodligen CMT2!
  Förutom fötter o underben har nu även symtom uppträtt i händerna , fr allt i h hand, som har blivit försvagad , domnar och fingrarna fastnar i spasmer. Jag äter lyrica ich ante depressiva tabletter jämte alvedon, tradil mm mot smärtan. Vad mer kan jag göra??

 • Avatar Tidigare användare 2018-08-10 11:24 (5 år sen)

  Jag har flera systor i båda njurarna, 2 st är ca 6 cm stora och flera mindre. Jag har inte högt blodtryck el andra symtom men undrar om jag skall vara orolig???


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.

Annons