Netdoktors psykolog poddar om livet och utmaningar vi ställs inför

Hon har genom åren fått flera tusen frågor som handlar om allt från relationer, stress, utbrändhet, ångest, depression. Genom Netdoktor har Anne Grefberg svarat på flera hundra frågor från dig som medlem och besökare.

D0C061E2 91E3 41C2 A087 67D824C7D69B
Publicerad den: 2016-10-12
Författare: Besima Aho, Redaktionschef, Netdoktor

Annons

Anne Grefberg - psykolog på NetdoktorNu poddar hon, tillsammans med väninnan Cecilia Gyllenhammar, om livet och de utmaningar man kan möta på ett lättsamt och roligt sätt.
– Det är fantastiskt att få förtroende från så många av Netdoktors läsare att de kommer till mig med svåra livsproblem och ber om hjälp. Det känns extra roligt att nu kunde erbjuda möjligheten till djupare fokus på de dilemman och utmaningar som kommer in via min spalt på Netdoktor. Cecilia bidrar med sin stora livserfarenhet och öppenhet, och jag fyller på från min infallsvinkel som psykolog. Varje vecka kommer vi att plocka upp en eller flera frågor vi får in via Netdoktor och gå på djupet med dessa - i en allvarlig men även lättsam kontext, säger Anne Grefberg.

Lyssna på Grefberg & Gyllenhammar

Första avsnittet med frågor från Netdoktor publiceras imorgon, torsdag 13 oktober.

Lyssna på Grefberg & Gyllenhammar via iTunes eller Soundcloud och vill du att din fråga ska diskuteras – ställ den till Anne Grefberg här!

Annons
Annons

Kommentera denna artikel

I kommentarfältet får du gärna dela med dig av dina egna erfarenheter eller berätta vad du tycker om våra texter. Vi kan däremot inte svara på några medicinska frågor via kommentarsfältet. Alla kommentarer granskas av redaktionen före publicering. Se regler för kommentarer här.
  • Avatar Tidigare användare 2018-08-17 22:46 (23 månader sen)

    Vid en ADHD diagnos , innebär detta hinder för att bli tex kirurg mm?


Annons
Annons
Annons