Forum Neurologi


Ysel hjälp mig jag orkar inte med det mer

Jag får yrsel så att det känns som att jag ska svimma hela tiden. och jag kan inte se ordentligt. blir alldelles skakig ibland. varar i över 12 timmar ibland. kommer ibland varje dag eller 3 gånger i veckan. kan inte gå på toa själv och igår kunde jag inte äta själv. dom har gjort ct skalle och jag har vart på öron näsa hals. de hittar ingenting. nån som vet vad det kan vara ?

Hej! Gick med i denna sidan för nästan samma problem som du har. De har heller inte hittat något på mig, förutom något aktivitetsfel på höger hjärnhalva, men de är inte säkra på att det är just därför. Har de kollat för MS på dig? Det kanske också kan vara så att dina blodkärl är förtunna i hjärnan så att hjärnan inte får tillräckligt med syre. Man kan ju alltid nämna det för läkaren!? Skadar ju inte iaf. Jag hoppas det löser sig för dig! Carolin


Hej!! Har nyss blivit medlem här, frågade doktorn om min yrsel, det är så fruktansvärt, men min yrsel vara precis inte 12 timmar, men jag känner mig allmänt ostadig, får mina yrselattacker när jag ligger i sängen eller om jag böjer mig ner hastigt, de har sagt till mig att det är lägesyrsel alltså kristaller i öronen som fallit från sin plats, det finns hjälp och du ska absolut till doktorn tills de givit dig en diagnos, hoppas att du blir bra snart!


Hej. Har fått lära mig att man ska kolla upp svaren, gå igenom dom med din läkare. De har svarat mig att det inte visade något. Har ganska mycket skador på hjärnan har det visat sig och har även fått förändringar, men eftersom det inte är MS så blev svaret att det inte hittade något. Har även sökt på internet på utländska sidor utifrån det jag vet om mig själv. Goggles sida kan översätta dom till svenska, det har varit en stor hjälp.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons