Forum Neurologi


Vad .....RLS?????

Hej alla netdoktor besökare. Är det bara jag och en kille som lider av RLS. Frågar om det igen. Jag har inte sovit på 14 dagar, max 1-2 tim/ dygn, Alltså har jag fått svåra RLS besvär även på dagarna. Snälla om du känner eller lider av det skälv, SKRIV, SKRIV och åter SKRIV. Kramar från Spray.

Be läkare o Sifrol ,det hjälper


Hej!
Denna tråd verkar inte vara speciellt aktiv, men det kanske är någon som hittar detta ändå.Jag har själv inte restless legs med flera i min nära omgivning har det och jag vet vilka hemska besvär det innebär. Ett riktigt helvete helt enkelt.
Jag såg nyligen en artikel om en ny metod som tydligen lanserades nyligen. Kanske kan det vara intressant för någon som har dessa besvär.
Gå gärna in och kolla:  http://www.orebrotribune.se/2015/12/28/nu-finns-hjalp-mot-restless-legs/


sprayHej alla netdoktor besökare. Är det bara jag och en kille som lider av RLS. Frågar om det igen. Jag har inte sovit på 14 dagar, max 1-2 tim/ dygn, Alltså har jag fått svåra RLS besvär även på dagarna. Snälla om du känner eller lider av det skälv, SKRIV, SKRIV och åter SKRIV. Kramar från Spray.
 


hejsan. jag har själv restlegs ben. har ätit madoåark, sifrol.. nu har jag plåster NEUPRO 8 MG. på mig verkar de enormt bra..har haft besvär med restlegs ben sen jag va liten. nu år jag 72 år. ta kontakt med din läkare spray.  vänligen RIGMOR. skriv gärna och berätta hur de går för dig.  kram


RLS kan bero på järnbrist men även på brist av magnesuim, kalium och B-vitaminer. Kolla om du lider av järnbrist med ett prov som heter Ferritin. Besök en bra hälsokostbutik för att få råd! Beror RLS på brist av näringsämnen så dämpar bara medicinen symptomen och man får på sikt ännu sämre näringsstatus i kroppen!
Lycka till!


Nu finns ett test på restpads hemsida där man kan se hur allvarliga besvär man har: http://restpad.se/test/wed-rls-test
Rätt bra när man ska kolla med sin läkare tror jag.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons