Forum Neurologi


Undrande....

hej jag gjorde en magnetröntgen och där fan man en förändring på 1,5 cm sittande på (som jag fått förklarat) "på hjärnans högra sida på hjärnans yttehölje i samband med nervceller med snullnad runt" detta är ett år sedan nu o jag har fortfarande inte fått något svar på vad de är. Dock har de funnits olika misstankar om vad de kan vara hjärntumörer mm mm jag blir sämre men får ingen hjälp som de känns jag har fått olika mediciner olika läkare men ingen kan förklara. Dock kan dom säga att huvudverken jag har fått är migrän o i går fick jag en ny förklaring- spänningshuvudverk, och nu visade läkaren att de var färgfärndringa som troligen är ett bifynd på vänster sida...  nu ska jag inte ha de smärtlindrande tabletterna o inte heller är de någon klump han kan inte förstå vad dom andra läkarna har trott o sett..... jag känner mig fruktansvert illa till mods just nu o ifrågasätter detta men får inga svar.... Vad ska jag göra är de någon som har något förslag? 

Hej, 
 -hur gammal är du?
Har inget direkt förslag men jag tänkte ställa några frågor om det går bra. Tycker att det verkar vara rätt dålig ordning iom att du inte fått veta vad det är för knöl som setts på röntgen.
Är det samma läkare som håller i allt ihop?, var det denne som meddelade om röntgensvaret?Vad är det för värktabletter du haft?mvh/vackramänniskor

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons