Forum Neurologi


svimning och yrsel

Jag har problem med icke-förvarnade svimningar ca 1 gång/månad. Därutöver har jag yrsel 1-3 dagar/veckan. Mitt hjärta har undersökt och ingen förklaring har hittats. Jag blev påkörd för 10 år sedan, men de senaste 2-3 åren har mitt tilstånd försämrats mycket. Finns det andra som har samma problem?

kan du inte ha förlågt blodtryck, för då kan man svimma, jag har varit nära, ramlat i duschen , sen dricker du tilräckligt med vatten ? du kan va uttorkad .


Jo, jag har lågt blodtryck, och äter därför medicin för detta. Vatten drickar jag 1,5-2 liter dagligen


Hej Jag är 35 år och har i snart 6 veckor svimmat 2-4 gånger i veckan helt utan förvarning, har kraftig yrsel så jag raglar mig fram. Mitt hjärta och min hjärna är undersökt och helt normala..... undra var an kan få hjälp att få sitt liv tillbaka.....


Nu är det nästan klart.... Det har nu gjorts en EEG som visar tecken på epilepsi. Antagligen är detta en följd av trafikolycken, där en hjärnskada var en av följderna. Epilepsi är ju ingen bra sjukdom, men nu vet jag åtminstone vad jag ska jobba vidare med!


Hej! Prova också gärna att ställa frågor via vår kostnadsfria tjänst Fråga Doktorn: http://www.netdoktor.se/?_PageId=4&Tab=Questions Kanske kan någon av Netdoktors experter ge svar? Med vänliga hälsningar, Björn Norestig Redaktionen Netdoktor

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons