Forum Neurologi


ofriviliga rörelser

Jag är 17år och sedan mellanstadiet(kan haft det tidigare) så har jag vid tillfällen tappat kontrollen över min kropp. Detta händer när jag ska göra något tvärt, tillexempel resa mig upp eller börja springa. Det som händer är att jag gör rörelser som jag inte tänker göra och just efter blir det svart för ögonen och får en känsla av obehag. Detta händer dagligen. Jag i övrig är helt frisk. Men vad tror ni detta kan vara? Jag har inte berättat det för någon för jag var generad för det när jag var yngre och nu är jag nästan van vid att detta händer. Ska jag söka hjälp/tror ni jag behöver någon medicin? vad kan det vara?

Just rörelsen vet jag inte men det kan vara blodtrycksfall. Man kan få det just pga att det är ett problem i sig, att man saknar näring i kroppen t ex att man äter för mycket socker o för lite mat som lixom stannar i kroppen som gröt o "riktig" mat


OJ JA TRYCKTE... o då kan man få akut näringsbrist i hjärnan eller så kan man ha järnbrist. Det är inget svårt att kolla dessa sakerna så tveka inte att kontakta en doktor.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons