Forum Neurologi


Konstiga smärtor i kroppen?

Hej hej. Jag är en tjej på 18 år som lever med konstiga smärtor i kroppen. Jag har besökt flertalet läkare under de senaste 6 åren. Det hela började med att jag hade ont i rygg och nacke och uppsökte läkare som bara "idiotförklarade" mig. *För två år sedan började smärtorna sätta sig i nerverna runt nacken och axlarna, jag fick då svårt att ha t ex. bh-band på axlarna som satt åt, när jag hade det fick jag otroliga brännande smärtor, krampande värk och otrolig huvudvärk. I dagens läge har det gått så långt att jag knappt kan ha en tröja på mig som har en enda söm eller närmar sig nacken för att dessa smärtor skall uppkomma. *Huvudvärk är en annan ständig värk som jag har, den brukar sitta vid ögonbrynen eller i bakhuvudet. *Jag har svårt för att ha mycket ljud runt omkring mig, det känns som "att man drar naglarna på en svart griffeltavla" man vill bara försvinna ifrån det. Det skär i huvudet. *jag har ständig värk i mina armbågar, fingrar, handleder och fotleder. Jag får också ont i höftleden när jag står stilla i samma positon i mer än 3-5 min. *Musklerna i armarna värker som om det blir inflamatoriskt, på samma sätt i ryggen och nacken. När smärtan tar fart blir det som om musklerna är inflamerade men det kan försvinna snabbare än vad en inflamation gör. Jag vet inte vad jag skall göra längre, inga läkare kan hitta något fel, de vet inte vad det ska göra för prover och undersökningar på mig. Jag har gjort MR röntgen på hela ryggen. Tagit alla typer av blodprover som i princip går. Testat många olika smärtmediciner men ingenting hjälper? Är det någon som mår som jag gör?

Har borelia prov tagits ?


Hej, jag har samma symptomer som du. Jag fick gjorde en mri röntgen och fick dignosen på chiari malformation, ,men min läkare vägra acceptera att mina symptomer har samband med chiari, men jag vet att det har eftersom jag har läst på internet om sjukdomen och alla mina symptomer stämmer med den. Du kan söker mer information på nätet om chiari och be din läkare om att göra en Magnetröntgen på din huvud. Håll mig uppdaterad om resultatet. lycka til.


Tack för tippset om chiari, jag har länge velat göra en magnetröntgen på huvudet, men då mina olika läkare inte har sett det som prioritet har vi inte gjort det än. Borelia prov har tagits flertalet gånger då vi varit inne på de spåret också. Tyärr utan vidare resultat, vet dock att det kan vara svårt att både hitta och bota.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons