Forum Neurologi


Forumtråd: Ingen aning vad jag har, vill gärna ha lite råd.

Hej, dem senaste två månaderna har jag haft väldigt underliga symptomer.
Det började för ca 6 veckor sedan att jag fick en plötsligt höjd puls i ca 20min som stämde överens med symptomen för en panikattack. Helgen efter detta skedde så började jag få konstiga symptom som tryck i bröstet, stickningar i olika delar av kroppen, underliga varma och kalla känslor i bröst och mage, huvudvärk och en puls som har lätt att höja sig. Notera att alla dessa saker har kommit i vågor av ett par dagar sedan har det gått över och bytt ut varandra då och då. Med vissa perioder då jag mått helt bra utan någon symptom.

Detta har nu hållt på sedan dess och jag noterade att det blev mycket värre när jag jobbade natt eller sov dåligt så jag vart tvungen att sluta mitt sommarjobb.

Så jag fick en tid hos läkaren där dem gjorde två EKG samt blodprov. Där dem inte hitta något fel på hjärtat eller symptom på fel på bukspottskörteln. Dem testade även massa andra saker som Kalium, lever enzymer och annat jag inte mins. Men inget var onormalt.
Så jag börjar fundera på om det är något neurologiskt, men jag har Ingen aning annars är det någon som har något förslag på vad det kan vara?
Jag är 24årig student.
Jag Tränar regelbundet.(tills det här dök upp)
Äter bra, snusar inte, röker inte, dricker inte.
Är normalvikt (78kg).
Och har inga tidigare sjukdomar allergier eller skador.

Någon som har en idé om vad det är?
/MvH Andre

Typiska symptom för panikattack. Jag hade sådana som ung. Stress,oro, dålig sömn är sådant som förvärrar. Var försiktig starka ämnen, kaffe, alkohol osv. Träning är bra, och regelbunden sömn.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons