Forum Neurologi


Fråga doktorn fungerar inte?

Hej, försökte igår samt idag att lägga in en fråga under "Fråga doktorn" men ingenting händer.
Ser inte mitt inlägg någonstans, inte helle på min sida.
Någon som vet varför?
Anyway detta var min fråga, någon av er kanske vet något:
"Hej!
För nu fyra år sedan åkte jag in till akuten med tryck över bröstet och trötthet.Man tog blodprover och ekg, men inget syntes.Sen den dagen har jag levt med trötthet, ostadighet, synrubbningar, minnesproblem samt svårigheter att hitta ord.Har gjort flertalet undersökningar sedan dess, bla. MR med kontrast.
Vad jag undrar är detta: kan man få en stroke eller liknande som inte syns på röntgen?
Har läst lite om ett fenomen som kallas för "tyst stroke", men får inte kläm på hur man utreder sådant,eller om det passar in på mina symptom.
Vore oerhört tacksam för svar då jag dragits med detta i nu fyra år."

Hej!
 
Vad jobbigt du har det. Hoppas du får hjälp snart! Tyvärr har jag inget svar men vill bara säga att jag undrar detsamma angående "Fråga doktorn". Skrev ett inlägg i slutet av mars och fick inte heller någon bekräftelse på att det gått iväg. Har inte heller fått något läkarsvar men det tar förmodligen tid innan man får det. Det skulle vara bra om det stod "Din fråga har skickats" eller liknande. Jag har aldrig skrivit till "Fråga doktorn" förut men följde alla steg.
 
Mvh,
Lotta


Hej!
Din fråga har kommit in till Netdoktor och väntar på att besvaras. Vi vill dock påminna om att endast ett urval av frågorna kan besvaras. Du får besked på mejl om din fråga har besvarats. 
Vi ska se över systemet så att man får ett besked om att en fråga har skickats in. Tack för att ni uppmärksammat detta!
Med vänlig hälsning
Karin Nordin, redaktör


Tack Lotta!
Och tack Karin, då vet jag iaf. att frågan kommit in.


Vad bra om ni kan ordna det, Karin. Ok, så alla frågor besvaras inte. Borde jag i och för sig ha förstått, det är väl en uppsjö av frågor som kommer in, och det står ju att bara ett urval publiceras men tänkte att övriga frågor besvaras som ett meddelande på ens sida eller så. Men som sagt, förståeligt att läkarna inte hinner med.
Mvh,
Lotta


De svarar inte på vissa , är väl ett urval . har ställt fråga både namn och efter teg anonymt inget svar. komplicierad sjukbild. villde väl ej svara .
 


Hejsan
Jag försökte igår att göra ett inlägg angående att gå på massage och ha högt blodtryck men hittade inte någon lämplig rubrik som man måste välja. Borde ha funnits en "hjärt- och kärlsjukdom" t ex.  Min fråga var: Jag har precis fått veta att jag har högt blodtryck (160/95) och tänkte gå på spa med massage men fick veta att dom inte ger massage om man har högt blodtryck, min undran är varför?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons