Forum Neurologi


Forumtråd: Får inget svar på mina symptoms annat än hånleenden från samtliga läkare, även dom på akuten och värdelösa husläkaren .

För typ 5 år sedan slocknade höger öga med yrsel i mataffären. Efter några minuter försvann yrseln och synen kom tillbaks. Efter en månad hände samma sak då jag även dråsade i golvet avsvimmad med hela ansiktet bortdomnat. Jag tog mig till akuten där dom misstänkte Tia Attack så dom körde upp mig till strokeavdelningen där dom ordnade röntgen. Detta har nu 5 år senare hänt 20-25 gånger och dom 5-6 gånger dom utfört grundliga undersökningar har man aldrig kunnat konstatera någraTia Attacker, därför anser dom mig som färdigutredd och inbillningssjuk.
Jag har ungefär samma symptomer varje gång fast dom kan komma i omvänd ordning.
Slocknat höger öga men aldrig det vänstra., sockerdrickskänsla i någon av läpparna ner till hakan och ibland upp till ögonbrynen som efter någon minut övergår till avdomnat område kring läpparna som släpper efter 4-5 minuter.
Yrsel men inte alltid, avsvimning men bara ibland.
Jag har krävt en second opinion hos annat sjukhus med egna experter men husläkaren skrattar och fnyser åt detta. Det luktar åldersdiskriminering lång väg. Jag är 77 år gammal och går på Waran och Bisoprolol. Är det så att den svenska sjukvården låter strokebenägna att dö. Tacksam för tips vad jag lider av för läkarna har aldrig hört talas ocm sockerdricka kring läpparna. Jag själv tror att det är en propp som hindrar syresatt blod att ta sig till läpparna som därför ger sockerdricka innan dom domnar bort. Låter för mig ganska logiskt.
Tack.

Hej! Det är inte migrän med aura du har?


Hej!
Sorgligt att höra och inte acceptabelt. SJälvklart är det ju något som inte är ok med dig för så här har vi ju inte alla och du har ju inte haft det förut.

Ett tips kan vara att uppsöka en alternativläkare, funktional practitioner, naturläkare eller vad man vill kalla det.
I Stockgolm finns tex Naturhälsan vid Odenplan. Kolla deras hemsida och se om det verkar ha något som du kan ha nytta av?

Hoppas du kryar på dig.
//Britt

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons