Forum Neurologi


Elektriska stötar i hjärnan

Hej!
Den senaste tiden har jag upplevt att jag får som en elektrisk stöt i hjärnan.
Det inträffar alltid när jag blir överraskad eller rädd för något.
Det kan vara något så trivialt som att jag snubblar på en gatsten, måste bromsa hastigt i trafiken eller dylikt.
Det kan inträffa 4-5 ggr/dag när det är som värst. Någon som hört talas om något liknande?
 

Ja ifall du slutat med sk. antidepressivmedicin så är det vanlig följd av detta!
den vanligaste symtomen och yrsel den första tiden efter du slutat eller minskat en tablett.
läs mer på min sida
Mvh
http://antidepressivmedicin.wordpress.com/
 


Hej! Jag trodde att det bara var min mamma och jag som hade elektriska "kortslutningar" i hjärnan! Men för mig händer det utan samband med speciella situationer, men det blir mer under en stressig period. Jag hör ett kort "fräsande" ljud och ser en ljuspunkt som försvinner på mindre än en sekund. 
Varken mamma eller jag har ätit antidepressiv medicin. Mamma frågade doktorn på vårdcentralen vad det kunde vara men de hade aldrig hört talas om detta. 


Hej , så där fick jag under en period när jag var stressad och började få ångest för 12 år sedan  . Jag fick börja med antidepp medicin och efter några veckor så försvann dom stötarna . Sen åt jag medicinen i 8 år . Sen vid utsättning av medicinen så återkom stötarna . Började med en ny antidepp medicin som jag åt i 3 år då försvann stötarna igen men återkommer vid utsättningen men efter några veckor utan medicin så har jag klarat mig nu i 2 år . Lyckades gå in väggen för fjärde gg  för två veckor sedan och äter en ny kur med antidepp och lugnande , men jag har inte återfått dessa stötar igen . Stötarna kanske beror på en viss stress och ökad ångest som skapar obalans i kroppens nervsystem . 

Annons
Annons
Annons