Forum Neurologi


Forumtråd: Ber om lite hjälp med mina symtom då ingen hittar något

Hej

Min historia började i September då jag fick en massa symtom. Jag var stel runt nacken men hade inte stora besvär.

Det började med att jag blev ljudkänslig samt ljuskänslig. Hade svårt att koncentrera mig på jobbet. Tänkte att jag var bara trött så jag sökte ingen läkare men fick oerhört ont i vänster öra som strålade mot vänster öga och nacken på vänster sida var stel också. Jag gick till läkaren men hon tog några neurologiska tester och påpekade att det inte var något att tänka på. Besökte optikern. Hade ej varit där på 9 år och fick nya glasögon skrivna. Min optiker påpekade att synen förändrats. Det är ganska självklart då jag har ett sitta stillande jobb på 9 timmar med massa siffror.

Men jag kunde inte längre sova på vänster sida och fick en lock känsla. Åkte in akut till en jourmottagning och han spolade öronen. Påpekade att det var en vaxpropp. När han väl spolade så snurrade det till när han spolade vänster öra men inte höger. Det blev bra en stund men sedan återkom smärtan. Åkte till en annan läkare och där såg man en liten inflammation på vänster öra. Fick örondropp i 10 dagar plus att jag hade ostadighetskänsla/ingen karusellyrsel men ostadighetskänsla.

Det blev bra en stund men sedan återkom smärtan igen. Det strålar även mot tinningar/bakhuvudet. Träffade en till läkare som tog EKG, blodprov och neuroligiska tester igen. Alla tester var OK. Jag hade dock lågt järnvärde (6). Så nu äter jag järntabletter dagligen. Verkar bli bättre med ostadighetskänslan när jag tar tabletterna. Värst är det när jag inte äter känns det som. Dock påpekade en annan läkare att detta inte spelar roll då jag inte har lågt HB.

Värst är det på natten. Jag får tryck i tinningarna, vänster öra gör ont (6 läkare har sett den och sagt att ingenting är fel). Den sjunde läkaren som jag nu träffade sist gjorde ett test igen på neurologi och fann inget fel däremot har 2 läkare sagt att det är käkleden/tmd.

Kan tillägga att jag mådde riktigt bra innan. Det sista besöket var hos en tandläkare (gjorde fyllningar) på visdomtänderna. På vänstersida växer visdomtanden snett och där finns ett stort hål. Efter 2 veckor blev jag sjuk med tryck i tinningen, öronen, ögonen och ostadighetskänslan. Kan visdomständer skapa såna problem?

Kan även tillägga att jag träffar sjukgymnast som säger att jag är väldigt spänd i nacken. Känns som ostadighetskänslan blir värre när hon masserar.

Har sett alltifrån 7 läkare, till optiker samt nu ska börja med att träffa specialister.

Någon som kan ge mig tips på om det är tänderna, öronen eller annat som ger dessa besvär? På vänster öra har jag till och med problem att ha hörlurar i.

Jag är annars pigg och glad. Känner mig inte trött. Tränar och jobbar som vanligt.

Bara lite orolig för vad detta är.

Snälla ge mig era bästa tips

Kan det vara kristallsjuka?

Meiners sjukdom?

Visdomtänder?

Nackproblem?

Ögonproblem?

Astma?

Ostadighetskänslan verkar mest dyka upp när jag tittar i telefonen/datorn

Hej. Allt bra?
Hur har det varit över jul?
Ha det gott så länge


låter som neuroborrelia


Hej!
Det kan bero pa nackproblem.Titta pa u tube videos som heter trigger points /tinnitus


Vill först skriva att det inte stämmer det med järn. Jag har själv legat på extremt låga järnvärden men högt hb, har kraftig mens, vilket kan vara en förklaring, depåerna fylls aldrig på ordentligt. Jag hade väldiga symptom av detta, depression, yrsel, matthet.

Sedan tror jag inte det förklarar det andra.


Och ja, visdomständer kan skapa sådana problem, om det blivit en spricka som tandläkaren missat (de är svåra att se) och en infektion i "toppen" på den fd roten.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons