Information | Demens

Fråga doktorn om MS och demens

Under en månad framåt sätter vi extra fokus på de neurologiska sjukdomarna demens och multipel skleros, MS. Fråga doktorn om MS och demens.


D0C061E2 91E3 41C2 A087 67D824C7D69B
Publicerad den: 2013-04-11
Författare: Besima Aho, Redaktionschef, Netdoktor

Annons

– På Netdoktor har vi sedan länge haft fokus på bland annat demens och multipel skleros. Nu lyfter vi upp dessa områden ytterligare genom att ge Netdoktors besökare och medlemmar möjlighet att chatta med specialister på dessa sjukdomar, säger Mats Halldin, medicinsk chef på Netdoktor.

Fråga doktorn om MS och demens

Under de närmsta veckorna kommer såväl intervjuer som artiklar att publiceras. Vi kommer även att ge dig möjligheten att få svar på frågor om demens och demenssjukdomar respektive multipel skleros, MS, av experter på området.

Vi kommer att hålla två chattar:

  • första chatten handlar om demens och demenssjukdomar där Wilhelmina Hoffman, legitimerad läkare, specialist i geriatrik och föreståndare för Svenskt Demenscentrum besvarar dina frågor om demens.
  • den andra chatten handlar om multipel skleros, MS, där Anders Svenningsson docent och överläkare vid Neurologiska kliniken, Umeå, besvarar dina frågor om MS.


Chatt om demens startar måndagen den 15/4 klockan 13.00. Du kan ställa dina frågor om demens redan idag genom att klicka här

Chatt om MS startar onsdagen den 24/4 klockan 10.00. Du kan ställa dina frågor om ms redan nu genom att klicka här

Annons
Annons