Forum Mun & tänder


Hjälp mig snälla har dålig andedräkt!

Hej jag har dålig andedräkt, har jag hört av mina närmaste kamrater. Vet inte vad det beror på. Borstar tänderna förut bara på kvällen och glömde ibland. Har inga hål i tänderna eller något annat. Men har 2 visdomständer som vill komma fram. Den ena har försökt att komma upp nu i snart 6 år. Den andra har jag haft i ca 1 år. Dem är lika stora. Den första tanden har gjort ont i små korta perioder. Men tror inte att det har någonting med andedrekten att göra. Har börjat att kärpa till mig och borstar morgon och kväll plus att jag tar flux och sköljer efteråt. Men ända så tycker dem att det luktar. Jag fattar inte varför. Har stora problem med det för att det förstör min vardag. Jag hoppas att någon kan läsa det här och hjälpa mig så gått som det går.
Tack på förhand Sandra

Hej Sandra_91! 
Min man hade lidit av dålig andedräkt i många år, och han hade likt många andra med samma problem försökt få bukt med detta genom att borsta tänderna oftare, skrapa tungan, låta undersöka sina tänder, dock utan resultat på andedräkten. Så en dag fick vi se en annons om kosttillskottet Zinkoral som hjälp för dålig andedräkt. Produkten saluförs av EFI. Han beställde ett gratisprov och efter bara några dagars användning märktes det på andedräkten. Den luktade inte så illa längre. Han beställde mera Zinkoral och efter någon månad - med en tablett efter morgonfikat varje dag - var dålig andedräkt ett minne blott. Han fortsatte använda tabletterna i cirka 4 år. Det är 8 år sedan han slutade använda Zinkoral och det är numera ytterst sällan han har dålig andedräkt.
Det finns säkert zinktabletter med samma verkan i både hälsokostbutiker och på apotek, men min man har enbart använt Zinkoral, och inte bara han utan även omgivningen kunde glädjas åt resultat.  Ett tips som förhoppningsvis kan ge dig hjälp.
En mycket liten nackdel var att det han åt eller drack inom en timme efter att tabletten smält i munnen kunde smaka annorlunda, exempelvis äpplet smakade inte som det brukade göra. Men efter ett par timmar var det problemet borta. 


Bra tips.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons