imagjpgsmall
Medlem

pas'e

  • Skåne län
  • Medlem sedan: 2014-02-02

Varit sjuk med flera typer av diagnoser allt från sätta stent 2ggr pga dåliga kärl hjärtat. Rygg opererad höll på bli förlamad från midjan och ner. Diabetiker sen 20år tillbaka mm mm.Gift i 12år med hund som är vårt barn. Hoppas kunna gå med hunden till  hon blir gammal, ser dock dåligt ut.

Eftersom man har flera diagnoser än en plus har turen att en utav dem berör rygg och nervskador vilket ger smärtor och smärtstillande,har man inte varit poppis innan så är risken obefintlig att det lär hända.

Kastas hit och dit så jag liksom alla andra gör det så svårt som möjligt att få en klar eller åtminstone lite klarare bild över virrvarret.

Det har skett mycket onödigt lidande på grund av läkare och deras underlåtenhet att konkret göra något.Ofta ger frågan om vad jag tror han skall kunna göra för mig?Medtanke på att han ställer frågan och han förväntar sig att jag skulle sitta med svaret,då skall han och jag byta månadslön.

Jag har blivit i tryckt så mkt morfin att hade min fru varit där och skrikit på läkare och sköterska för jag a andades inte hade jag inte skrivit nu på denna sidan.Jag har av specialist fått utskrivet metadon för mina smärtor och av misstag skriver över 100mg för mycket vilket jag inte förstod pga medicinen var ny för mig.Som tur är att jag.inte är pillertrillare för då hade jag trillat för sista gången.Det hade varit en dödlig dos.

Jag sörjer för de som växer upp idag,våndas för vad de har väntandes.För det klimat som våra politiker skapar så är vilket skräckscenario möjligt.