20130411192421
Medlem

Lycklig tjej

  • Stockholms län
  • Medlem sedan: 2004-12-23

Jag är en Lycklig tjej som hette tidigare Självdestruktiv.

 

Jag är fri från all psykofarmaka sen 1 september 2014. Har mått lite upp och ner på grund av det men jag är en fighter och jag är glad att jag kan känna alla sorters känslor och det är värt det.

 

Träffade ju en underbar kille våren 2014 och februari 2015 blev vi sambo då han flyttade 30 mil ner till mig och min hund Zelda. Han jobbar som barnspykolog här och jag är så tacksam att han ville flytta hem till mig då jag inte hade någon möjlighet att flytta till honom.

 

Nu väntar vi barn och den är beräknad till julafton 2015 och det är det bästa som kommer hända i vårt liv just nu. Jag är så lycklig och glad att jag klarat mig igenom den svåra tiden som psykisk sjuk. Och jag är sjukt stolt att jag har kommit så långt som jag har gjort idag.

 

Jag är en helt annan person idag som är mycket gladare och lyckligare. Har en underbar man som stöttar mig och ger mig den kärlek jag verkligen har längtt efter alla år. Har en underbar familj som har funnits vid min sida under alla dessa år då jag har mått dåligt. Massa underbara vänner och kollegor som ger mig glädje, tröst och kärlek. Jag är så tacksam över astt ha så många fina människor omkring mig.

 

Våren 2016 kommer jag dessutom vara helt fri från psykiatrin och det känns helt fantastiskt efter 15 år som patient inom psykiatrin. Jag kan knappt tro att jag skulle någonsin bli fri från det men nu är jag på väg mot det målet.

 

Jag är sååå lycklig!!!

 

Tack till er som har funnits här på ND men jag kommer gå vidare med mitt liv som snart blivande mamma. All kärlek till er!!