paperartist----
Medlem

komakim

  • Stockholms län
  • Medlem sedan: 2013-09-30

Filosof i såväl stora som mindre tankar. 

 

Jag har hyperkolesterolemi och har haft min sista hjärtinfarkt nu i januari 2014. 

Fick min första infarkt i mars 209, har sedan dess haft 4 hjärtinfarkter och två tuffa stroke. 

Har Heart center som fast punkt  utanför sjukhus och bostad.  Tyvärr finns det ingen som tar ett helhetsansvar för mig utan jag har hjärtat hos olika företag och Hjärnan (stroke) sköts av vårdcentralen Ringen,  iallafall till nu i januari då läkaren skickade mig till psyket i Katarina Huset.

Jag äter nämligen oxascand och det är ett farligt preparat,  äter ju förstås  andra 14 tabletter dagligen och som jag behöver ta livet ut.

Annars försöker jag lära mig till silversmed och pysslar med miniatyrer när jag är uttråkad. 

Är sjukpensionär seda december förra året och går och skotar varje förmiddag  och eftermiddag i Stockholm och framförallt på Södermalm då jag bor i en trevlig lägenhet vid skanstull. 

Är gift med Tina och har två grabbar på 23 och 19 år.

Försöker hitta något att pyssla med,  men, har svårt med  orken och tröttnar fortfarande och kognitiva problem.  Visst ja, har ingen känsel i min högra sida och sen är det en sköldkörtel som inte fungerar samt brock på matstrupen.  Annars är det inga problem. ,.,.

 

Försöker som andra drabbade att hitta strategier samt mening med framtiden.  Jag renoverar lite trä då och då till gamla vapen. Jag tränar även med pistol skytte för att träna mina mindre starka sidor

 

Joachim Bolinder