Quiz: Sant eller falskt om krokig penis

 Peyronies sjukdom/krokig penis märks till en början genom att den drabbade får förhårdnader och samtidigt, eller något senare en böjning på penis. Detta kan i sin tur göra det svårare att ha samlag.

Lär dig mer om Peyronies sjukdom/krokig penis genom att göra vårt quiz!

 


Publicerad den: 2017-09-25
Författare: Redaktionen, Netdoktor.se

Quiz: Sant eller falskt om krokig penis
Annons

Läs artiklar om krokig penis:

Snabbkoll: Här är symptomen på krokig penis (Peyronies sjukdom)

Experten svarar: Fem frågor om sex och krokig penis

Få mejl när vi publicerar något nytt inom detta område

Du kan avsäga dig våra utskick när som helst genom att klicka på en länk som finns i alla utskick. Läs mer om Netdoktors personuppgiftspolicy här .

Annons
Annons

Faktablad: Okänt varför man drabbas av Peyronies sjukdom

Kommentera denna artikel

I kommentarfältet får du gärna dela med dig av dina egna erfarenheter eller berätta vad du tycker om våra texter. Vi kan däremot inte svara på några medicinska frågor via kommentarsfältet. Alla kommentarer granskas av redaktionen före publicering. Se regler för kommentarer här.
  • Avatar Tidigare användare 2019-04-8 15:56 (3 år sen)

    Hej! Har hört att om man behandlar med inj. med Xiapex vid Peyronies sjukdom ska man också utföra någon form av träning. någon som vet vad det är för träning? Kanske vore en ide att prova bara träningen!

  • Avatar Tidigare användare 2018-02-4 13:41 (4 år sen)

    Min penis har alltid varit rak. Men helt plötsligt vid 65 års ålder blev den böjd ganska mycket åt höger. Läste någon stans att det jan bli av betablockerare Stämmer det? Funkar det med en penissträckare att få den rak