Forum Manlig hälsa


Testikelproblem

Fick för en månad sedan en smäll mot högra testikeln. Sedan dess känner jag ett ständigt obehag, ömhet och tyngdkänsla. Jag upplever också att den är svullen (även om det är lite svårt att veta hur den såg ut innan, den är dock större än den vänstra). Jag har träffat två läkare och även gjort ultraljud men man har inte kunna hittat något fel. Någon som har några erfarenheter om detta? Hur länge kan det hålla i sig?

Hej! Om du inte redan gjort det, ställ gärna din fråga via vår kostnadsfria tjänst Fråga Doktorn: http://www.netdoktor.se/?_PageId=4&Tab=Questions Kanske kan någon av Netdoktors experter ge dig svar? Med vänliga hälsningar, Björn Norestig Redaktionen Netdoktor


Har gjort det, dock inget svar...


Kan inte finna Manlig hälsa på den länken Du anger.


Ja, du. Jag har varit om i min vanstra testikel i ett halvar nu. Har uppsokt 2 lakare + en sjukskoterska. Ingen av dom hittar nogonting . Vet i fan vad jag ska gora. Min vanstra testikel ar inte likadan som den hogra. Det ar med adror vid min vanstra plus att den inte ar lika len som den hogra. Finns en massa grejs dar. Men ingen knol. Vad kan det vara?


tacksam om nogon kan svara mig

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons