Forum Manlig hälsa


Forumtråd: svag erektion efter skada

För ca 20 dagar sedan hade jag sex med min flickvän, under samlaget råkade penisen hamna på fel plats och då böjdes den kraftigt, den gjorde så himla ont i några minuter fast utan blod eller nåt annat akutläge. Dagen efter vakande jag med blåmärke på penisen och svullnad på vänstra sidan. Sen 5..6 dagar sen har jag inte haft nån svullnad eller blåmärke( ba lite grann kvar på vänstra sidan) problemet är nu att jag inte kan få upp min penis, den bli liksom hård bara i botten av penisen alltså rättare sagt 20% erektion...jag har sökt vård men fick tid i mitten av januari. Nu mår jag väldigt dålig så pass att jag inte kan sova eller äta något. Jag måste veta vad det är som fel med könsorganen...någon som kan svaret på detta? 

Hej!
Jag gick i funderingar på om jag också hade skadat penis, corpus. Har inte kunnat fått lika bra ekertion som förrut, har brukat en penispump lite då å då och undrade om jag kunde ha fått några skador pga den. Hade dock inga blåmärken eller liknande som du beskriver. Googlade som sjutton om detta, hade ångest, kunde inte sova mm. Beslutade mig efter ett samtal med 1177 att åka in akut och kolla upp detta (ca 4 dagar efter händelsen).
Det du beskriver låter som du har fått en skada på corpus eller annan svällkropp, är penis krokig eller har en annan form? Ring till 1177 och prata med dem om detta och se vad dom säger. Om jag vore dig så skulle jag åka till akutmottagningen för att vara på den säkra sidan och framförallt för att bli lite lugn så du slipper dras med tankar till mitten av jan. Åk dit, beskriva händelsen, blåmärket samt övriga problem. Kanske "kissrutinen" har ändrats? Be om ett ultraljud om det inte förslås (kan man utesluta skada), samt samtala med en urolog. Hoppas det löser sig, du är inte ensam. Vet hur drygt det är.


Tro mig,  jag har ringt 1177 många gånger sist var det igår vid 11 på natten då jag nådde verkligen dåligt..hon bakom telefonen verkade inte bry sigjag pratade i 15 min å det enda jag hörde va mmm ja mmm okej..sen slutligen sa hon jag kan tyvärr inte göra nåt då får helt enkelt vänta till januari. Få frågade jsg, men om det blir bara värre å värre då? - ja det kan jag inte svara på, så är det bara. 
Jag va så nere igår, att jag pratade med henne med en klump i halsen, visste inte va jag skulle ta vägen..men fuck inte nån hjälp överhuvudtaget. Har vatt på akuten dem skickade mig hem utan att undersöka mig efter att dem såg i systemet att jag hade varit på vårdcentralen tidigare. Håller på att bli tokig...


Låter riktigt jobbigt. Blir så less på sjukvården när dom inte kan lyssna på patienters behov.. Vet faktiskt inte vad jag ska råda dig till, det enda är att prova upplysa dem om allvaret i ditt problem, på alla plan, alltså att du pga har sömnsvårigheter, ätstörningar, mår jättedåligt etc, dom borde ju kunna hjälpa dig då.
 


Snälla säg att du är aktiv fortfarande på denna sida, hur är det idag??? Har du fått någon åtgärd eller liknande? Sitter i samma sits och klarar inte av detta mer..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons