Forum Manlig hälsa


Rött, svidande och irriterat ollon och förhud

Hej, Har ett bra tag haft problem med att ollonet och min förhud är rött och irriterat. Ibland blossar det upp ordentligt och stundtals är det mindre besvärande. Det blossar upp efter intag av kaffe (koffein) och gör att förhud och ollon blir riktigt rött (som på bilderna) och det blir små "gångar" som är rotliknande på huden på ollonet. Jag har även lite problem med att dra tillbaka förhuden när det är så här. Det svider och ger obehag. Jag har tidigare provat receptfri salva mot svamp och också gått på antibiotika (Ciprofloxacin) under en lång period p.g.a. min prostatit. Har ni några tips på vad det kan vara? http://img34.imageshack.us/i/img0419w.jpg/ http://img355.imageshack.us/i/img0388h.jpg/ http://img718.imageshack.us/i/img0387q.jpg/

Hej, jag kan bara säga.. Skönt att det finns någon annan som har samma problem som jag! Det du beskriver är i princip identiskt med de problem som jag har. Till och med detaljen att du får ökade problem när du dricker mycket kaffe stämmer överens. Har du fått någon hjälp mot detta? Hur har det gått? Jag mår väldigt dåligt av detta så jag skulle vara glad om du kunde svara hur det har gått! Har också fått bredspektrum penicillin mot prostatit och provat diverse krämer mot svamp. Det blir ingen skillnad mot det bättre.


Tja!
Har exakt samma problem som ovan. Har Prostatit, käkat penicillin under lång period. Men det är typ ett halvår sedan jag avslutade sista behandlingen, så en eventuell svampinfektion av detta borde ha försvunnit?!
Även jag har använt krämer mot svamp utan resultat.
Det känns som att det blir bra en stund, men sen blommar det upp igen.
Tacksam som fan om ni har något svar på vad det kan vara!
/ Danne
 
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons