Forum Manlig hälsa


Forumtråd: Oförklarlig smärta

Hej. Mitt namn är Stefan och jag är 27 år. Jag har under en längre tid (ett par år) problem med smärta, extrem trötthet och även börjat få problem med yrsel, koncentration och minnet. Jag har både en kontant smärta i axlar, skuldror och nacke samt en mer stickande smärta typ som att det brinner under huden eller att få lite ström i sig. Det knakar även rejält från höger axel och skuldra samt att jag har väldigt ömma punkter i halsen (där det åxå knakar när jag trycker). Mina halsmandlar är bortopererade sedan 5 år.

Har sökt hjälp för detta nu i flera år hos vårdcentral, privatklinik, sjukgymnast och naprapat. Har även varit till Gottfries kliniken i Göteborg. Käkar Arcoxia för smärtan. Valdoxan för depression. Zopiklon för sömmen och Paraflex för musklerna. Har fått olika besked alltifrån att jag är otränad till att det kan vara något reumatiskt som typ AS eller CFS/ME. Landstinget har hjälpt mig väldigt dåligt. Har begärt magnetröntgen men det vill dom inte bekosta. Står på väntelista till smärtklinik i Säter just nu.

Tar jag inte Arcoxia eller överanstränger mig så resulterar det i att jag blir sängliggande i allt i från 1 till 3 dagar vilket gör att jag är väldigt otränad men som sagt om jag tränar blir jag jättedålig i flera dagar. Har snart ingen ork alls kvar i att försöka få hjälp samt att plånboken inte tillåter mer privat hjälp så mitt enda alternativ nu är att vänta på landstingets långa vårdköer. Snälla hjälp mig!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons