Forum Manlig hälsa


Klåda på ollonet

Hej Den senaste veckan har mitt ollon kliat oerhört mycket och toppen av min förhud har varit röd och svullen. På mitt ollon och det också funnits några vita "flingor" eller vad man ska kalla det. Ett stort problem är att jag har förhudförträngning, så jag kan inte ta bort allt det vita. Det går att ta bort, men efter att jag läst här inne på netdoktor.se så kommer det tillbaka efter ett tag, vilket inte hänt mig än eftersom jag bara haft det i en vecka. Så mina frågor till er är, hur ska jag göra för att få bort det här och på vilket sätt ska jag göra det när jag har förhudsförträngning? Tack på förhand !

Hej, Om du fortfarande har besvär, och om du inte redan gjort det, prova gärna att ställa dina frågor via vår kostnadsfria tjänst Fråga doktorn: http://www.netdoktor.se/?_PageId=4&Tab=Questions Med vänliga hälsningar, Björn Norestig Redaktionen Netdoktor


Den troligaste förklaringen till dina problem är en svampinfektion. Samtidigt vill jag inte ge dig fel diagnos över Internet. Tyvärr måste jag nog föreslå att du besöker en läkare och konstaterat en svampinfektion först. Om så är fallet kommer läkaren troligtvis rekommendera dig att prova en receptfri salva som t.ex. Pevaryl på Apoteket. Det finns även receptbelagda läkemedel som Diflucan. Skicka ett privat meddelande annars så ger jag dig fler råd Lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons