Forum Manlig hälsa


Forumtråd: Avlång knöl bakom testikeln

Hejsan, jag heter Daniel och är 26 år gammal. Så vitt jag vet så har jag aldrig haft några problem med pungen innan. Hur som helst, för cirka en månad sen märkte jag av någon form av en avlång knöl bakom min högra testikel. Det gjorde mig väldigt orolig eftersom jag inte visste vad det var. Jag väntade ett par dagar och den blev betydligt mindre. Nu ca en månad senare har jag fortfarande en avlång knöl där. Jag antar att det är bitestikeln jag känner, och om det är det så är den tjockare än den ena som är bakom den vänstra testikeln. (Den känner jag knappt av om jag klämmer lite)
Det gör inte ont eller så. (Sålänge jag inte håller på och klämmer och känner efter förmycket, vilket kan leda till en väldigt svag smärta en kort period.) Sjävla knölen är inte driekt på testikeln, Känner jag efter så känner jag att den är under den. De senaste dagarna har jag känt mig ganska så spänd i magen och över bröstet, vilket jag själv tror beror på för att jag går omkring och oroar mig över just detta. (Tänkte jag lika gärna nämner det, även om det formodligen inte har något med saken att göra.)
 
Kan det vara så att min bitestikel är svullen? Kan det vara en infektion? Eller i värsta fall, kan det vara testikelcancer? Jag skulle vara otroligt tacksam för ett svar.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons